söndag 22 juli 2018

Veckans inköp och miss i innehavet

Tyvärr kom inte mina svenska aktier med när jag la upp mitt innehav. Såg bra ut på iPaden men Blogger kapade dokumentet. Nåväl, gör snarast ett nytt försök med utländskt och svenskt på varsin sida istället. 
Lite inköp hanns med i veckan: Köpte Skanska, JM, NCC, HiQ, ATCO under dippen. Samt utomlands: Abbvie och EPR.
Övervägde Telia i veckan men tror inte riktigt på Bonnier-affären. Vad är nyttan med att äga Cmore och TV4 för ett telekombolag? Om inte AtlasCopco tycker att kompressorer och tryckluftsdriven borrutrustning har tillräckliga synergier utan delar upp bolaget, varför skulle telefoni och TV4 vara en superkombination? Och har någon funderat över varför Bonnier säljer? Är det några som kan media är det dem så varför dra sig ur? Nix, tror Dennelid drabbats av det som brukar hända bolag med svaga ägare i högkonjunktur när det finns pengar i kassan. Ledningen vill förvärva och givetvis med bonusmål satta som passa ”köp till varje pris”. Time will tell! Vad tror ni? Ett bra förvärv för Telia?

1 kommentar:

  1. How to play free casino games for real money and money - JTM Hub
    The jackpot starts at a whopping US$2,500 and increases 여수 출장샵 by 양산 출장마사지 a factor of 대구광역 출장안마 four as the 충청남도 출장샵 dealer pays a penny. If the slot machine has a higher payout rate, 울산광역 출장안마

    SvaraRadera